Abdelmalek Essaadi (Fas) Üniversitesi ile Akademik İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Fas Krallığının önde gelen üniversitelerinden olan Abdelmalek Essaadi Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi ortak bilimsel çalışmalar gerçekleştirme, öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesi gibi konularda genel bir işbirliği anlaşması imzaladılar.  M.Ü. İlahiyat Fakültesi Uluslararası Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın’ın Fas’ın tarihi Tanca şehrinde bulunan Abdelmalek Essaadi Üniversitesine gerçekleştirdiği ziyaret ve görüşmeler sonucunda  M.Ü. Rektörü Prof. Dr. Zafer GÜL ve Abdelmalek Essaadi  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Houdaifa Amaziane  tarafından 26.03.2014  tarihinde imzalanan anlaşmaya göre Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri temel İslam bilimleri derslerini Abdelmalek Essaadi Üniversitesinin ilgili fakültelerinde alabileceklerdir.

Anlaşma Metni için tıklayınız...

Bu sayfa İlahiyat Fakültesi tarafından en son 11.07.2014 16:06:12 tarihinde güncellenmiştir.