İmam Muhammed b. Suud İslam Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi Anlaşma İmzaladı

İslam Dünyasının ve Suudi Arabistan Krallığının İslami İlimler alanındaki en önemli üniversitelerinden olan   İmam Muhammed b. Suud İslam Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesi, ortak araştırmalar yürütme gibi konularda akademik  işbirliği anlaşması imzaladılar.  06.02.2014 tarihinde Riyad’da gerçekleşen imza töreninde  İmam Muhammed b. Suud İslam Üniversitesinin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed el-Alem ve Üniversitenin değişik fakültelerinin dekanları, M.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, M.Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, M.Ü. Rektör Danışmanı Yard. Doç. Dr. Mustafa Ağaoğlu ve  M.Ü. İlahiyat Fakültesi Uluslararası Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın hazır bulundular. İmzalanan anlaşmaya göre M.Ü. İlahiyat Fakültesi lisans bölümü  öğrencileri  temel İslam bilimleri derslerini İmam Muhammed b. Suud İslam Üniversitesinin ilgili fakültelerinde alabilecekler, ayrıca hazırlık sınıfı öğrencileri bu üniversitenin Arap Dili Enstitüsünde öğrenim görebileceklerdir.

Anlaşma Metni İçin Tıklayınız.

İmam Muhammed Üniversitesi

İmam Muhammed Üniv

Bu sayfa İlahiyat Fakültesi tarafından en son 14.02.2014 16:14:59 tarihinde güncellenmiştir.