Yermuk Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği Anlaşması

Ürdün Krallığının önde gelen üniversitelerinden olan Yermuk Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi ortak bilimsel çalışmalar gerçekleştirme, öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesi gibi konularda genel bir işbirliği anlaşması imzaladılar.  M.Ü. İlahiyat Fakültesi Uluslararası Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın’ın Yermuk Üniversitesine gerçekleştirdiği ziyaret ve görüşmeler sonucunda 04.02.2014 tarihinde M.Ü. Rektörü Prof. Dr. Zafer GÜL ve Yermuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Al-Musa tarafından imzalanan anlaşmaya göre Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri 2. ve 3. sınıflarda temel İslam bilimleri derslerini Yermuk Üniversitesinin ilgili fakültelerinde alabileceklerdir.

Anlaşma Metni İçin Tıklayınız

Yermuk

Bu sayfa İlahiyat Fakültesi tarafından en son 14.02.2014 16:14:16 tarihinde güncellenmiştir.