Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Beşinci Arapça Şenliği Düzenlendi

Fakültemizde 18 Aralık Dünya Arapça Günü münasebetiyle düzenlenen Beşinci Arapça Şenliği, Dekanımız Prof.Dr. İsmail Safa Üstün hocamızın açılış konuşmalarıyla başladı. Arapça Hazırlık Koordinatörlüğü ve Hazırlık Platformu tarafından hazırlanan program hazırlık sınıfı öğrencilerimizin şiir dinletileri, sunumları, tiyatro gösterileri ile tamamen Arapça olarak gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi'nin fuaye alanında kurulan standlarda öğrenciler diledikleri bir konuyu Arapça olarak tanıttılar. Hazırlık öğrencilerinden oluşan koro Arapça Konser verdiler. Ayrıca Arapça şenlikte Muhadese, Kıraat, Kompozisyon, Hat, Resim ve Bilgi Yarışmaları'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Şenlik, Arapça hazırlık hocalarımıza ve öğrencilerimize verilen katılım sertifikaları ile sonlandırıldı.