Hazırlık sınıfı öğrencilerine Arapça çalışma kitapları serisi İlahiyat Fakültesi Vakfı'ndan hediye

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 öğretim yılında Fakültemizin Arapça Hazırlık sınıflarında “Müşeccia” serisi takip edilecektir. Bu yıla mahsus olmak üzere, toplam 13 kitaptan oluşan bu seri, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfı tarafından yeni kayıt yaptıran hazırlık sınıfı öğrencilerimize hediye edilerek ücretsiz kargo ile adreslerine gönderilecektir. Bu imkandan yararlanmak isteyen hazırlık sınıfı öğrencileri en kısa sürede hazırlık koordinatörü Öğr. Gör. Mahmut Sami Kanbaş’a e-posta yoluyla (sami.kanbas@marmara.edu.tr) aşağıdaki iletişim bilgilerini göndermelidir:

Ad ve Soyadı:

Öğrenci No:

Adres:

Cep Telefonu:

E-posta:

Not: Daha önce bu seriyi İlahiyat Fakültesi Vakfı Yayınevi’nin online satış sitesinden (ilahiyatvakfi.com) satın almış olan öğrencilerimize, ödeme yaptıkları kanal üzerinden ödeme yaptıkları tutar iade edilecektir. 30 Eylül 2020 tarihine kadar iade gerçekleşmediği takdirde İlahiyat Fakültesi Vakfı Yayınevi Müdürü Fikret Arslan’a e-posta ile (fikretarslan1@gmail.com) durumu bildirmelerini rica ederiz.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir öğretim dönemi diliyoruz.