Arapça Hazırlık Vize-2 Sınav Duyurusu

Değerli öğrencimiz, Vize-2 sınavı (Ara Sınav-2) için sınav yerleri ekteki PDF dosyasında belirtilmiştir:

Perşembe (16 Ocak 2020); Saat 10:00.
Birinci ve İkinci Öğretim Sınıfları için Gramer sınavı.

Perşembe (16 Ocak 2020); Saat 14:00.
Birinci ve İkinci Öğretim Sınıfları için  Dinleme ve Yazılı Anlatım sınavları. (Önce Dinleme, hemen ardından, ara verilmeden Yazılı anlatım sınavı yapılacaktır).

Cuma  (17 Ocak 2020); Saat 10:00.
Birinci ve İkinci Öğretim Sınıfları için Metin sınavı.

Sözlü anlatım sınavı, her hoca tarafından kendi sınıfında icra edilecektir.

Ayrıca aşağıdaki hatırlatmaları lütfen dikkate alınız:

1. Sınavlara, İstanbul trafiğini de göz önüne alarak, zamanından önce geliniz. Sınava 30 dakika geciken öğrenci salona alınmayacaktır, ilave süre verilmeyecektir.

2. Optik kağıdına isminizi ve öğrenci numaranızı tükenmez kalemle tam olarak kodlayınız, isimlerinizi asla kısaltmayınız. Öğrenci numaralarınızı sağ iki sütun boş kalacak şekilde, sola dayalı ve doğru bir şekilde kodlayınız. (00 şeklinde değil; 140119... şeklinde kodlamaya başlayınız.)

3. Sınav esnasında yanınızda getirdiğiniz cep telefonu, çanta, kitap ya da elektronik herhangi bir eşyayı, sınava girdiğiniz solonun ön kısmına bırakınız. Sınav esnasında yanında cep telefonu, kitap v.s. olduğu görülen öğrenciye kopya muâmelesi yapılacaktır.

4. Sınav yerlerinde MC kodu ile başlayan salonlar Mehmet Cengiz Binası'nı; FK kodu ile başlayan salonlar Hafız Fahri Kiğılı Binası'nı göstermektedir.

5. Sınavlara öğrenci kimliği olmayan hiçbir öğrenci giremez.