2013-14 Akademik Yılı Erasmus Başvuruları

Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin;  başvuru formu ve not çizelgelerini bu tarihler arasında Bölüm Değişim/Erasmus Koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Erasmus Programından yararlanabilmek için;

-         Lisans öğrencilerinin akademik not ortalamasının en az 2.20/4.0 olması

-         Lisansüstü öğrencilerinin akademik not ortalamasının en az 2.5/4.0 olması gerekmektedir.

Yukarıdaki kriteri sağlayarak başvuruda bulunan öğrenciler, bölüm bazında değerlendirmede kullanılacak ağırlıklı puanlar % 50 akademik başarı düzeyi, % 50 yabancı dil seviyesidir. Bu kapsamda başvuru kriterlerine uygun olarak başvuran tüm öğrenciler için  25 - 29 Mart 2013 haftası Erasmus Yabancı Dil sınavları yapılacaktır. Sınav İngilizce dilinde “reading, writing, listening” becerilerini ölçmek üzere Avrupa Dil Portfolyosuna göre B1-B1+  seviye aralığında yapılacaktır.

Başvuru ve seçim takvimi, başvuru belgeleri, başvuru formu, önümüzdeki günlerde detaylı olarak web sayfamızda yayınlanacaktır.