Marmara İlahiyat öğrencileri Erasmus kapsamında düzenlenen çevrimiçi bir yaz programına katıldılar

erasmus1.png (2.58 MB)

Ağustosun 25’i ile 27’si arasında Justus-Liebig üniversitesi, Erasmus projesine katılan öğrencileri ağırlamak üzere çevrimiçi olarak bir yaz programı düzenlemiştir. Yaz programının konusunun “Uluslararası, kültürlerarası ve dinlerarası; Avusturya, Almanya, İsveç, İsviçre ve Türkiye’de İslami dini eğitim üzerine bakış açıları” olması öngörülmüştür. Bu hedefe yönelik olarak öğrencilerimizden Ayşe Sena Erol, Rümeysa Özdemir, Sedanur Aşık ve Şeyma Ögüt Marmara Üniversitesini diğer öğrencilere ve öğretmenlere yönelik bir tanıtımda bulunmuşlardır.

erasmus2.jpg (109 KB)

Katılım ve  katkılarıyla üniversitemiz Erasmus öğrencilerinin de yer aldığı bu program, Giessen Üniversitesi'nden Wiebke Nierste tarafından organize edilmiş ve moderatörlüğünnü de aynı kurum yapmıştır. Marmara Ilahiyat fakültesini öğretim üyesi Amjad Hussain programda üniversiteyi temsilen bulunmuş ve programa moderatör ve sunucu olarak katkıda bulunmuştur.