Türkiye ve Malezya'da Çağdaş İslam Hukuku Araştırmaları

28 Mayıs 2013 günü Marmara Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Anabilim dalı ile Universiti Kebangsaan Malaysia, Faculty of Islamic Studies (Malezya Milli Üniversitesi, İslami İlimler Fakültesi) tarafından bir günlük “Türkiye ve Malezya’da Çağdaş İslam Hukuku Araştırmaları” konulu bir sempozyum gerçekleştirilmiştir. Sunuculuğunu İngilizce İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencilerinden Melda Doğan ve Fulden Elif Aydın’ın yaptığı Sempozyumda kısa bir açılış ve kapanış oturumlarının yanı sıra, fakültemiz İslam Hukuku ana bilim dalı öğretim elemanları ile Malezya’nın çeşitli üniversitelerinden gelen bir grup öğretim üyesi tarafından İngilizce, Arapça ve Malayca dillerinde toplam dört oturumda yaklaşık 30 sunum yapılmıştır.

Bu sayfa İlahiyat Fakültesi tarafından en son 31.05.2013 09:18:00 tarihinde güncellenmiştir.