Nizwa Üniversitesi (Umman) ile Marmara Üniversitesi Anlaşma İmzaladı

Umman Sultanlığının ikinci büyük üniversitesi olan Nizwa Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi ortak bilimsel araştırmalar yürütme,  öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesi  gibi konularda akademik  işbirliği anlaşması imzaladılar.  M.Ü. İlahiyat Fakültesi Uluslararası Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın’ın Nizwa Üniversitesine gerçekleştirdiği ziyaret ve görüşmeler sonucunda  M.Ü. Rektörü Prof. Dr. Zafer GÜL ve Nizwa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Khalfan al-Rawahi tarafından imzalanan anlaşmaya göre M.Ü. İlahiyat Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencileri Nizwa Üniversitesi Arap Dili Enstitüsünde öğrenim görebilecekler ayrıca lisans öğrencileri müfredatlarına eşdeğer dersleri bu üniversitenin ilgili fakültelerinde alabileceklerdir.

Anlaşma Metni İçin Tıklayınız

Nizwa

Bu sayfa İlahiyat Fakültesi tarafından en son 14.02.2014 16:20:32 tarihinde güncellenmiştir.