Ürdün Uluslararası İslami İlimler Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi Anlaşma İmzaladı

Marmara Üniversitesi ile Ürdün Uluslararası İslami İlimler Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesi, ortak araştırmalar yürütme gibi konularda genel bir işbirliği anlaşması yaptılar. 26.04.2013 günü İstanbul'da imzalanan anlaşmada Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, Ürdün Uluslararası İslami İlimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mansour Saayedah, M. Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse ve M. Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın hazır bulundular. Bu anlaşmaya göre Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri hazırlık sınıfında Ürdün Uluslararası İslami İlimler Üniversitesinde Arapça Eğitimi görebilecekler, ayrıca Mevlana değişim programı çerçevesinde 2. 3. sınıflarda temel İslam bilimleri derslerini alabileceklerdir.

Anlaşma Metni için Tıklayınız

Ürdün