Marmara İlahiyattan İmam Hatip Ortaokuluna Değer Aktarımı

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Valide Atik İmam Hatip Ortaokulu arasında değerler aktarımı projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında Marmara İlahiyat Din Psikolojisi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencilerinden Hatice Temirak, Rumeysa Küçük Ünsal, Habibe Çakı, Sümeyye Hardal, Ömer Faruk Güven ve Ümmügülsüm Çavuşlu, Valide Atik İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine bir dönem boyunca seminerler verdiler. Sevgi, saygı, yardımseverlik, empati gibi değerlerin işlendiği seminerlerde öğrencilerde akran zorbalığı, zararlı madde kullanımı, sosyal medya kullanımı gibi konularda bilinçlendirme faaliyetleri yapıldı. Organizatörlüğünü Dr. Öğt. Üy. Sevde Düzgüner'in yaptığı proje, diğer okullardan da davet aldı.