Katar Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi Anlaşma İmzaladı

Katar Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyesi mübadelesi, ortak araştırmalar yürütme konusunda genel bir işbirliği anlaşması imzaladılar. 21.04.2013 günü Katar'da imzalanan anlaşmada Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, Katar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mazen Hasene, M. Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse ve M.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın hazır bulundular. Bu anlaşmaya göre Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri hazırlık sınıfında ve yaz tatilinde Katar Üniversitesinde Arapça Eğitimi görebilecekler, ayrıca Mevlana değişim programı çerçevesinde 2. 3. sınıflarda temel İslam bilimleri derslerini Katar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde alabilecekler.

Anlaşma Metni için Tıklayınız

Katar