Arapça Hazırlık Vize-1 Sınav Duyurusu

Değerli öğrencimiz, Vize-1 sınavı (Ara Sınav-1) için sınav yerleri ekteki PDF dosyasında belirtilmiştir:

Perşembe (28 Kasım 2018)
Birinci ve İkinci Öğretim Sınıfları için Gramer sınavı, Saat 11:00.

Birinci ve İkinci Öğretim Sınıfları için Metin sınavı, Saat 15:30.

Cuma  (29 Kasım 2018)
Birinci ve İkinci Öğretim Sınıfları için  Dinleme ve Yazılı Anlatım sınavları, Saat 10:00 (Önce Dinleme, hemen ardından, ara verilmeden Yazılı anlatım sınavı yapılacaktır).

Bütün sınavlara, ekteki listede belirlenen sınıfta girmeniz gerekmektedir. Ayrıca sınava girerken aşağıdaki hatırlatmaları lütfen dikkate alınız:

1. Sınavlara, İstanbul trafiğini de göz önüne alarak, zamanından önce geliniz. Sınava 30 dakika geciken öğrenci salona alınmayacaktır, ilave süre verilmeyecektir.

2. Sınav yerlerinde MC kodu ile başlayan salonlar Mehmet Cengiz Binası'nı; FK kodu ile başlayan salonlar Hafız Fahri Kiğılı Binası'nı göstermektedir.

3. Optik kağıdına isimlerinizi tam olarak kodlayınız, isimlerinizi asla kısaltmayınız. Öğrenci numaralarınızı ise, sağ iki sütun boş kalacak şekilde, sola dayalı ve doğru bir şekilde kodlayınız. (00 şeklinde değil; 140118... şeklinde kodlamaya başlayınız.)

4. Sınav esnasında yanınızda getirdiğiniz cep telefonu, çanta, kitap ya da elektronik herhangi bir eşyayı, sınava girdiğiniz solonun ön kısmına bırakınız. Sınav esnasında yanında cep telefonu, kitap v.s. olduğu görülen öğrenciye kopya muâmelesi yapılacaktır.