Kamuoyuna Duyuru

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin yeni yapılan binasına, binayı yaptıran ve tefriş ettiren işadamının isminin verilmesi bazı yayın organlarında yanıltıcı mahiyette haberleştirilmiştir. Bu haberler gerekli araştırmalar yapılmadan ve yetkililerden bilgi alınmadan yapılmıştır. Ayrıca, söz konusu haberlerde eski binaya ait olan YUNUS EMRE isminin yok edildiği ifade edilmiştir. Oysa, aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere YUNUS EMRE ismi 2013-14 eğitim öğretim yılı başından itibaren fakülte kampüsünde mevcut bir binaya verilerek aziz hatırasının yaşatılmasına özen gösterilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DEKANLIK

YUNUS EMRE BİNASI

Bu sayfa İlahiyat Fakültesi tarafından en son 21.02.2014 16:23:19 tarihinde güncellenmiştir.