Uygulamalı Araştırma Tasarlama ve Uygulamalı Nicel Veri Analizi Eğitimi

Marmara İlahiyat'ta, Dr.Öğt.Gör. Murat Yılmaz tarafından lisans üstü bilimsel çalışma yapan araştırmacılara yönelik Uygulamalı Araştırma Tasarlama ve Uygulamalı Nicel Veri Analizi Eğitimleri verilecektir. Eğitimler aşağıdaki tarihlerde 10.00-13.00 saatleri arasında Marmara İlahiyatta gerçekleştirilecektir. Derslerin yapılacağı salon, başvurulara göre katılımcılara mail yoluyla bildirilecektir. İlgilileri bekleriz.

Uygulamalı Araştırma Tasarlama: 8-11-15 ve 18 Temmuz tarihleri olmak üzere 4 ders

Uygulamalı Nicel Veri Analizi Eğitimi: 22 ve 25 Temmuz tarihleri olmak üzere 2 ders

Başvuru için tıklayın:

Eğitmen Dr.Öğt.Gör. Murat Yılmaz kimdir?

1985 Erzurum doğumludur. 2008 Yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı yurt dışı bursunu kazanarak 2011 Yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne yüksek lisans ve doktora eğitimi için gitti. 2013 Yılında University of Texas at San Antonio'dan  mezun olup aynı yıl içerisinde Baylor University'de doktora eğitimine başladı. 2018 Yılında doktoradan mezun olan Yılmaz, Hitit üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Din Sosyolojisi alanında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.