Marmara Üniversitesi ile Ürdün Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Arasında Anlaşma İmzalandı

Ürdün Krallığı'nın akademik kalitesiyle öne çıkan ve en büyük özel üniversitesi olan Ürdün Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Applied Science University) Mütevelli Heyeti Başkanı, aynı zamanda Ürdün eski Milletvekili Heysem Muhammed Ebu Hatice, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Emced Saadeh ve İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Ebu Hummus, 21.08.2017 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. M. Emin Arat'ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan ve İlahiyat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Ertuğrul Boynukalın'ın da bulunduğu ziyarette; iki üniversite arasında ortak derece-diploma programlarının geliştirilmesine, değişim programları ve projelerin yapılması ve dil öğretiminin (Türkçe ve Arapça) yapılmasına yönelik geniş kapsamlı bir görüşme gerçekleştirilmiş, "İşbirliği Anlaşması" ve "Mevlana Değişim Programı" anlaşması imzalandı. Karşılıklı hediyelerin takdimi ve iyi niyet dilekleriyle görüşme tamamlandı.