Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Açılış Dersi ve Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Programı 14 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Hazırlık sınıfları koordinatörümüz Abdussamet Bakkaloğlu hocamızın sunumuyla gerçekleşen programda Dekanımız Ali Köse, Dekan Yardımcılarımız Safi Arpaguş ve Muhammet Abay ile Fakülte sekreterimiz Fahrettin Ergün öğrencilerimizi fakültemiz hakkında bilgilendirdiler.  Fakültemizi en yüksek puanla kazanan 3 öğrencimize Fakülte vakfımız hediyelerini takdim etti. İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Nuh Arslantaş hocamız açılış dersini verdi. Program geçen yıl hazırlık sınıflarında okuyan öğrencilerimizin sunumlarıyla sona erdi. (14.09.2015)