Fakültemiz 55. Dönem Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni 01.07.2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, hocalarımız, öğrencilerimiz ve velilerimizin yanısıra Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat, Dekanımız Prof. Dr. Ali Köse, Fakültemiz mezunlarından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Al Erbaş, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Hükümet Sözcüsü Mahir Ünal, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, ayrıca Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldılar.

İstiklal Marşı ile başlayan tören, Kuran Tilaveti ile devam etti. Protokol konuşmalarının ardından  Fakülte tanıtım videosu gösterildi. Şiir dinletisi ve Halil Necipoğlu konserinden sonra mezuniyet filmi izlendi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Geçici diplomaların dağıtılması ve Dekan yardımcımız Prof. Dr. Safi Arpaguş’un yaptığı mezuniyet duası ile tören sona erdi.