Fakülte Öğretim Üyemiz Yrd.Doç.Dr. Mehmet Bulğen Hırvatistan'da Katıldığı sempozyumda "The Creation of Human Being as Mentioned in The Qur'an" adlı bir tebliğ sundu

Fakültemiz Kelam Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Mehmet Bulğen, Hırvatistan'ın Rijeka kentinde 13-14 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen "Religious, Scientific and Ethical Contreversies On the Beginning of Human Life" isimli sempozyumda "The Creation of Human Being as Mentioned in The Qur'an" adlı bir tebliğ sundu. Müslüman, Hristiyan ve Yahudi din adamlarının yanısıra jinekolog, biyolog, antropolog ve genetikçi akademisyenleri bir araya getiren sempozyumda insan hayatının anne karnında ne zaman başladığı sorusuna cevap arandı. Hırvatistan'da İslâm'ın resmi bir din olarak kabulünün 100. yılı vesilesiyle düzenlenen sempozyumda Hırvatistan müftüsü Aziz Hasonoviç de hazır bulundu.