Çevrimiçi Arapça Programı Hazırlık Sınıflarında Kullanılacak

Fakültemiz hazırlık sınıflarında ikinci dönem Suud Teknoloji Üniversitesi tarafından hazırlanan Çevrimiçi Arapça adlı online program bazı derslerde kullanılacak. En yeni ve kapsamlı online Arapça öğretim programlarından biri olan Çevrimiçi Arapça programı için 500 adet kayıt kuponu Suud Teknoloji Üniversitesi tarafından fakültemize gönderildi. Kuponlar hazırlık sınıflarındaki öğrencilerimize dağıtıldı. Programa kayıt işleminin tamamlanmasından sonra öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerimiz programdan ücretsiz olarak istifade edebilecekler. Program interaktif uygulamalar ve Arap hocalarla sanal dersler içermekte.

Programa www.arabic-online.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Lisans öğrencilerinden de programdan faydalanmak isteyenler Y. Doç. Dr. Ali Benli hocamızla irtibata geçebilirler.