"Bugün Bir İyilik Yap! Cana Can Kat! Kan ve Organ Bağışına Destek Ver!" adıyla düzenlenen Panel Fakültemizde gerçekleştirildi

"Bugün Bir İyilik Yap! Cana Can Kat! Kan ve Organ Bağışına Destek Ver!" adıyla düzenlenen Panel Fakültemiz Prof.Dr. Raşit Küçük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Panelde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı üyesi ve Karaciğer Nakil Ünitesi Sorumlusu Prof.Dr. Ender Dulundu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilimdalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hasan Hacak, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilimdalı Öğretim Üyesi Dr. Merve Özdemir Özaykal, Marmara Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilimdalı Öğretim Üyesi Gürkan Sert, Kızılay Kan Bağışçısı kazanım personeli Hüseyin Uysal, Kanope Öğrenci Kulübü Başkanı Nazlı Zorlu ile www.hayatimiziyiliksaglik.com kurucusu ve İyi ki Üsküdar Var! Platformu Gönüllüsü Şebnem Çetinoğlu yaptıkları konuşmalar ile Kan ve Organ Bağışını her yönden ele aldılar. Aynı zamanda Fakülte öğrencilerimiz tarafından Kan ve Organ Bağışları yapılarak destek verildi.