2018-2019 güz yarıyıl sonu sınav takvimi

a) Ders ismine göre sınav takvimi

b) Hoca ismine göre sınav takvimi

c) Gözetmen sınav programı | Yedek gözetmenlik programı 

d) Gözetmen kodları

 

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

1) 2018-2019 öğretim yılı Güz dönemi yarıyıl sonu sınavları 02.01.2019 Çarşamba gününden itibaren ilan edilen programa göre yapılacaktır.

2) Öğrenciler sınav programında belirtilen gün, saat ve yerde sınava gireceklerdir.

3) Sınavlarda kimlik kontrolü yapılacağından, öğrencilerin sınav sırasında herhangi bir ikaza gerek kalmadan kimlik belgelerini sıraların üzerinde hazır bulundurmaları gerekmektedir.

4) Sınavlarda öğrenciler ad, soyadı, numara ve imzalarını mutlaka tükenmez veya mürekkepli kalemle yazacaklardır.

5) Sınavın başlamasından itibaren ilk 15 dakika içinde sınav salonu terk edilmez.

6) Öğrenciler, sınav esnasında görevlilerin sınav düzeniyle ilgili her türlü uyarı ve tasarruflarına uymakla yükümlüdür.

7) Yükseköğretim kurumları öğrenci disiplin yönetmeliği uyarınca, “sınavlarda kopya çekmek veya çektirmek” (Madde 7-e) ve “sınavlarda tehditle kopya çekmek, kopya çeken öğrencilerin sınav salonundan çıkarılmasına engel olmak, kendi yerine başkasını sınava sokmak veya başkasının yerine sınava girmek” (Madde 8-d) fakülteden bir yarıyıldan iki yarıyıla kadar uzaklaştırma cezasını gerektirir. Öğrencilerin böyle bir durumla karşılaşmamaları için kopya malzemesi sayılabilecek her türlü aracı (kitap, defter, ders notu, cep telefonu, ses kayıt cihazı, fotoğraf makinası, kamera vb. ses ve görüntü kayıt cihazı) sınav salonunda yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

8) Öğrenciler, 25 Ocak 2019 Cuma akşamına kadar, Dekanlığa dilekçe vererek sınav sonuçlarına itiraz edebilirler. Daha sonra yapılan itirazlar geçerli sayılmayacaktır.

9) Herhangi bir nedenle yarıyıl sonu sınavlarına katılamayan öğrenciler, bütünleme sınavlarına girebilirler.

Öğrencilerimize duyurur, sınavlarda başarılar dileriz.

DEKANLIK

HIZLI ERİŞİM