2017 LYS sonucunda Fakültemizi tercih edecek öğrenciler için duyuru

Bilindiği üzere ilahiyat fakültelerine ÖSYM tarafından yapılmakta olan öğrenci yerleştirmelerinde 2017 yılından itibaren TS-1 puan türü kullanılacaktır. Bu yıl ilk kez yerleştirme yapılacak olması nedeniyle, önceki yıllara ait TS-1 puan türünde başarı puanı veya başarı sıralaması mevcut değildir. Bu konuda Fakültemizin herhangi bir baraj belirlemesi söz konusu değildir. Başarı sıralamaları veya taban puan durumu tamamen ÖSYM tarafından yapılmakta olan yerleştirmeler neticesinde ortaya çıkacaktır.

Ayrıntılı bilgi için Üniversitemizin Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda, 17-19 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek Tercih Günleri etkinliğinde İlahiyat Fakültesi standı ziyaret edilebilir.