2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi ve Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Programı Prof.Dr. Raşit Küçük Salonunda Yapıldı

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Açılış Dersi ve Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Programı Fakülte Camimiz altında bulunan Prof.Dr. Raşit Küçük salonunda hocalarımızın ve yeni öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Dekanımız Prof.Dr. Ali Köse, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Safi Arpaguş ve Yrd.Doç.Dr. Muhammet Abay ile Fakülte sekreterimiz Fahrettin Ergün öğrencilerimizi fakültemiz hakkında bilgilendirdiler. Dekanımız Prof.Dr. Ali Köse Fakültemizi en yüksek puanla kazanan 3 öğrencimize(Emine Nur Çiftçioğlu,Mustafa Kalfa ve Ömer Faruk Koyuncu), Fakülte Vakfımızın armağanı olarak 3 adet tablet hediye ettiler. Arap Dili ve Belegati hocalarımızın yaptıkları konuşmalarla devam eden program, Prof.Dr. Murat Sülün Hocamızın verdiği açılış dersi ile sona erdi. (26.09.2016)