2015-2016 Mezuniyet Törenimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Teşrifiyle gerçekleşti

53. Dönem Mezunlarımızı uğurladığımız 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde, 4 Haziran 2016 Cumartesi günü gerçekleşti. Tören Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Fakültemiz mezunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat’ın da bulunduğu çok sayıda yetkili ve velinin katılımıyla gerçekleşti. Törende, Cumhurbaşkanımız, Milli Eğitim Bakanımız, Rektörümüz ve Dekanımız konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 53. Dönemi ilk üç sırada bitiren öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi diplomasını 31 yıl sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı. Göktaş, üniversiteden 1985'te mezun olmuştu.

Tören, Fakültemiz kurucu dekanı Prof. Dr. Salih Tuğ’un sohbeti ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Safi Arpaguş’un yaptığı dua ile tamamlandı.