Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerimiz Almanya’nın Ludwigsburg Şehrinde Çalıştay’a Katıldılar

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr. İsmail Taşpınar’ın başkanlığında Prof.Dr. Abdullah Kahraman, Prof.Dr. Ahmet Yücel ve Doç.Dr. Ali Ayten ile İlahiyat Fakültesi ve DKAB’tan bir grup öğrencimizin katılımıyla, 04-10.05.2014 tarihleri arasında Almanya’nın Ludwigsburg şehrinde Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Üniversitesi ve Tübingen Üniversitesi Zentrum für Islamische Theologie ile birlikte düzenlenen ‘Uluslararası İlahiyat Kültür ve Eğitiminde Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Akademik Çalıştayı’ gerçekleştirildi. ‘Hiristiyan ve İslam Diyaloğu Nasıl Başarılı Olabilir?’ konusu etrafında gerçekleştirilen Çalıştay’da, Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Abdullah Kahraman ‘Türkiye´de Din özgürlüğü’ ve Prof.Dr. İsmail Taşpınar ‘Teoride ve Uygulamada Diğer Dinlere Bakış’ başlıklı tebliğler sundular.